RÚNAJÓSLÁS, RÚNAMÁGIA

Pontosak, de ez nem a hagyományos jóslás! Attól sokkal több!
Csak akkor kérdezz, ha készen állsz a válaszra!

Általánosságban a jóslásról
Jósok mindig voltak, vannak, lesznek, de a rúnák nem tartoznak a legelterjedtebb jóseszközök közé. Ennek legfőbb oka, hogy nehéz őket értelmezni és használni. Olyan eszközök, amelyek sok másikkal ellentétben, nem konkrétan utalnak egy adott válaszra, hanem sokkal inkább annak jellegére vagy mivoltára mutatnak rá.

Tegyük fel, szeretnénk megtudni, hogyan alakul egy párkapcsolat. Az emberek gyakran kíváncsiak arra, hogy lesz-e belőle házasság, vagy mikor születik gyerek. Én ilyen kérdésekre csak nagyon ritkán tudok válaszolni, viszont az, hogy a két személy milyen érzéseket táplál egymás iránt, sokkal jobban meglátható! Vagy hogy milyen gondok elé nézhetnek – anyagi, egészségi problémák, hűtlenség? Esetleg egy kiszámíthatatlan tényező jön az életükbe? Utalhatnak a rúnák arra is, hogy érdemes bátornak lenni és megmondani párunknak, mi lakozik a szívünk mélyén, mivel ezzel nem csak erősíthetjük a kapcsolatot, de talán olyan irányba is terelhetjük, amelyre egyébként nem gondolnánk.

Most a rúnák konkrétan a jövőt mondják meg, vagy azt hogy miként lehetne jobbá tenni?

Mivel a jövőt kérdezem meg, ezért a lehetséges jövőjét fogom megmondani. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan így lesz, de a rúnák jelenlegi állásból, ez tűnik a legvalószínűbb lehetőségnek. A fentebbi párkapcsolati kérdés, két ember kapcsolatát, és így mindkét ember döntését, gondolatát, személyiségét is magába foglalja. Ha nem változtatnak a helyzeten, (ami általában történni szokott) akkor az a jövő várható, amit mondok. Ilyenkor pozitív bátorításként szoktam emlegetni, hogy ne féljünk néha az ismeretlent választani, mert még ha nem is tudjuk, akkor is érdemes bízni abban, hogy jó döntést hozunk. Ha negatív az adott jóslat, akkor pedig figyelmeztető jel, hogy ha nem vagyunk hajlandók változtatni, – egyik vagy másik fél, esetleg közös erőfeszítéssel – akkor feltehetőleg egy negatív jövő vár a párra. Vagy megfogadják a figyelmeztetést vagy nem. Ez már csak a kérdezőn és a társán múlik.

Keress itt: kapcsolat@misztika.hu      +36501276222

Designed with Mobirise - Click here