REIKI

A Reiki egy intelligens, életet támogató energia. A Kozmosz, a Szeretet, vagy Isten energiájának, erejének is nevezheted. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Segít a harmóniát helyreállítani a fizikai testben és a lélekben, ezeken kívül tudatosságot, nyugalmat és békét teremt. Felold minden gátat és blokkot, nyitottabbá tesz és segíti a megértést és a megoldások megtalálását.

Nem kér lemondást és nehezen betartható szabályokat. Nem kell másként élned, enned, innod, gondolkodnod, cselekedned, hogy használója és élvezője légy. Egyet kíván csupán, hogy használd minél többet önmagad vagy mások szeretet energiákkal való feltöltésére, harmonizálására. Minél gyakrabban használod a Reikit, annál több pozitív változást fogsz tapasztalni életedben, anyagi, érzelmi és spirituális szinten egyaránt. Segít megszabadulni előnytelen szokásaidtól, gondolataidtól, cselekedeteidtől, melyektől akár több éve szenvedsz.

Minden hagyományos és alternatív gyógymóddal együtt alkalmazható, használatakor nem csak magadat vagy a páciensedet harmonizálod, hanem pozitív hatással vagy a környezetedre, beleértve embereket, állatokat, növényeket is. Ez egy egész-séget és szeretetet hordozó energia, mely ételekre, italokra, akár gyógyszerekre is alkalmazható.

Engedd be életedbe ezt a csodálatos magas rezgésű energiát és minden pozitív irányt vesz életedben. Légy csatornája a Reikinek és egy életen át tartó, örömteli megtapasztalásban, lesz részed. Megóv attól, hogy leragadj, lelassulj és attól is, hogy túlzottan felpörögj, használata biztosítja számodra a Kozmosz harmóniáját.

Miután egy intelligens, magasabb tudattal bíró energia, irányítás nélkül találja és szünteti meg testedben és lelkedben a diszharmóniát, a betegséget, a gondot okozó energiákat. Adj neki időt és a kellemes, szelíd, meleg energia minden betegségedet, gondodat, félelmedet feloldja, megszünteti, eltávolítja. Olyan, mint az őszi napsütés, átmelegíti testet, simogatja a lelket és a harmónia helyreállítása által segít önmagadban megtalálni a boldogságot.Használd tudatosan az energiát.
Pár órás tanfolyam után behangolás ( avatás) a reiki 1-2 és a mester fokára.
Tanultam és alkalmazom az egyetemes reikit is, de a mester-tanári beavatásim az Usui Reiki, az eredeti Reiki szerint történtek.
A Reiki a szeretetenergiája, mindent harmonizál.
Segít minden egészségből kibillent embernek, hogy megértse élete tanítását és ezzel kijusson a gödörből, helyreálljon az egészsége (a test- lélek- szellem egysége).
A spirituális élet alappillére.

Kérdezz bátran! Segítek! 
kapcsolat@misztika.hu    +36501276222

Mobirise website builder - Check this